Specific utsalg Hamar og omegn

Specific

Vi er forhandler av SPECIFIC™ høykvalitets katte og hunde fôr. Du vil alltid finne et SPECIFIC™ produkt som passer perfekt til din katt eller hund, uansett alder, rase og eventuelle spesielle ernæringsmessige behov.
SPECIFIC™-serien består av et komplett sortiment av kvalitetsfôrprodukter, som medvirker til å holde ditt kjæledyr sunt og aktivt gjennom hele livet.

Specific for katt

Vår kattemat er utviklet av ernæringseksperter. For å sikre at du alltid får profesjonell rådgivning og gir din katt det fôret som er best for den, kan SPECIFIC™ kun kjøpes hos veterinærer. Du kan alltid finne et SPECIFIC™-produkt som passer til din katt, uansett alder, rase og eventuelle spesielle ernæringsmessige behov. SPECIFIC™-serien består av et komplett sortiment av kvalitetsfôrprodukter som medvirker til å holde din katt sunn og aktiv gjennom hele livet.

Specific for hund

Vår sunne hundemat er utviklet av ernæringseksperter og kan kun kjøpes hos veterinærer. Det er for å sikre at du alltid får profesjonell rådgivning og for at du skal finne det SPECIFIC-produktet som er best for din hund. Uansett hundens alder, rase eller livsstil – også dersom den har spesielle ernæringsmessige behov – finnes det et SPECIFIC-fôr til din hund. SPECIFIC består av et komplett sortiment av kvalitetsfôrprodukter som medvirker til å holde din hund frisk og aktiv i hele dens levetid.

Kontakt Stange Dyreklinikk

I over 25 år har vi hatt gleden av å hjelpe kjæledyrene som bor her ved Mjøsa – og vi vil gjerne hjelpe deg og dine også