Royal Canin utsalg Hamar og omegn

Royal Canin

Vi forhandler høykvalitets katte- og hundefôr fra Royal Canin. Hos oss finner du både vedlikeholdsfôr til den friske katten og hunden i forskjellige stadier av livet, samt fôr til hunder og katter med behov som krever en mer spesifikk diett.

Royal Canin for katt

Kattens behov endrer seg gjennom hele livet, og derfor bør kattens fôr tilpasses de ulike livsstadiene. En leken kattunge har ikke de samme ernæringsmessige behovene som en moden katt på 9 år. Kanskje katten din vil oppleve kløe eller overvekt i løpet av livet? Dette er grunnen til at vi på Stange Dyreklinikk fører et bredt sortiment med fôr som vil gi din katt den beste ernæringen uansett hvor den befinner seg i livet, og uansett hvilke ernæringsrelaterte utfordringer den skulle få.

Royal Canin for hund

Hundens behov endrer seg gjennom hele livet, og derfor bør hundens fôr tilpasses de ulike livsstadiene. En leken valp har ikke de samme ernæringsmessige behovene som en seniorhund på 9 år. Kanskje hunden din vil oppleve kløe eller overvekt i løpet av livet? Dette er grunnen til at vi på Stange Dyreklinikk fører et bredt sortiment med fôr som vil gi din hund den beste ernæringen uansett hvor den befinner seg i livet, og uansett hvilke ernæringsrelaterte utfordringer den skulle få.

Kontakt Stange Dyreklinikk

I over 25 år har vi hatt gleden av å hjelpe kjæledyrene som bor her ved Mjøsa – og vi vil gjerne hjelpe deg og dine også