Om Stange Dyreklinikk

Vi ønsker deg og dine firbeinte hjertelig velkommen til oss på Ottestad ved Hamar

Stange Dyreklinikk ble etablert av veterinær Nina Jendal i Stange sentrum 1994. I 2005 flyttet klinikken til det gamle posthuset i Bekkelaget i Ottestad. Vi er nå en velutstyrt klinikk med 3 veterinærer og 3 assistenter som trives godt i de lyse, trivelige lokalene med god parkering rett ved siden av klinikken.

Medfølelse og omsorg

Vi på Stange Dyreklinikk jobber for å gi best mulig verdi innen kvalitet og medisin til våre kunder og deres kjæledyr gjennom diagnostikk, kirurgisk og medisinsk teknologi. Ved å skape et forhold til både kjæledyr og eier, prøver vi å vise medfølelse og omsorg som passer til de reelle ønskene og behovene til dagens familier.

Våre veterinærer og assistenter

Nina Jendal

Klinikkeier og veterinær

Uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole våren 1992. Har siden da jobbet med smådyr. Startet Stange Dyreklinikk midt i Stange sentrum i 1994, men lokalene ble for små og klinikken ble flyttet til Ottestad i 2004. Hun interesserer seg spesielt for fagfeltene ultralyd og tannbehandling. Utenom jobb bruker hun mye tid på barna og friluftsliv.

Marthe Sofie Rørholt Moe

Veterinær

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2010. Hun har jobbet på Stange Dyreklinikk siden september 2010.

Monica Frenning Karlsen

Veterinær

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole og uteksaminert i 2011. Hun har jobber på Stange Dyreklinikk fra våren 2011. Hennes hovedinteresse på klinikken er tannhelse på hund og katt.
Monica var med i Dyrlegedrømmen på Kanal FEM høsten 2011. Hun har skrevet i dyrlegespalten i ukebladet «Hjemmet» sammen med sin studievenninne Helle, og vært å høre i den ukentlige dyrlegespalten på «Radio Hamar.

Anne Rita Gjenga

Klinikkassistent

Anne Rita har vært klinikken siden 2005 som klinikkassistent.

Assistenter

Vi har ytterligere to utrolig flinke dyrepleiere og en assistent på dyreklinikken – Kine, Helene og Gry! Med forskjellige interessefelt og ulik kompetanse utfyller de hverandre på en god måte.

Hvorfor velge Stange Dyreklinikk

Dyrleger og veterinærer med lang og allsidig kompetanse innen veterinærfaget. Det er ikke alltid like lett å merke om det er noe som er galt – hos oss er kjæledyret ditt i trygge hender!

Dette sier våre kunder

«Det finnes rett og slett ikke noe bedre. Både dyr og eiere blir tatt hånd om på en helt utmerket måte!!!»

Lise

«Fantastisk dyreklinikk! Ikke noe er så godt som å føle seg trygg på at dyret man leverer har det godt og får den nødvendige hjelpen det trenger. Storfornøyd!»

Stina

«Kjempe flinke, koselige og vennlige. Kastrert to katter, forklarer nøye hva som er utført og hva en bør gjøre etter på»

Tom

Kontakt Stange Dyreklinikk

I over 25 år har vi hatt gleden av å hjelpe kjæledyrene som bor her ved Mjøsa – og vi vil gjerne hjelpe deg og dine også