Om oss


stange dyreklinikk veterinærer

Stange Dyreklinikk ble etablert av veterinær Nina Jendal i Stange sentrum 1994. I 2005 flyttet klinikken til det gamle posthuset i Bekkelaget i Ottestad. Vi er nå en velutstyrt klinikk med 3 veterinærer og 3 assistenter som trives godt i de lyse, trivelige lokalene med god parkering rett ved siden av klinikken.

Vi på  Stange Dyreklinikk jobber for å gi best mulig verdi innen kvalitet og medisin til våre kunder og deres kjæledyr gjennom diagnostikk, kirurgisk og medisinsk teknologi. Ved å skape et forhold til både kjæledyr og eier, prøver vi å vise medfølelse og omsorg som passer til de reelle ønskene og behovene til dagens familier.

Vi ønsker deg og dine firbeinte hjertelig velkommen til oss på Ottestad ved Hamar!

Våre veterinærer og assistenter


Nina Jendal

Nina jendal

Klinikkeier og veterinær. Uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole våren 1992. Har siden da jobbet med smådyr. Startet Stange Dyreklinikk midt i Stange sentrum i 1994, men lokalene ble for små og klinikken ble flyttet til Ottestad i 2004. Hun interesserer seg spesielt for fagfeltene ultralyd og tannbehandling. Utenom jobb bruker hun mye tid på barna og friluftsliv.

Marthe Sofie Rørholt Moe

marthe sofie rorholt moe

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2010. Hun har jobbet på Stange Dyreklinikk siden september 2010.

Monica Frenning Karlsen

Monica Frenning Karlsen

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole og uteksaminert i 2011.  Hun har jobber på Stange Dyreklinikk fra våren 2011. Hennes hovedinteresse på klinikken er tannhelse på hund og katt.
Monica var med i Dyrlegedrømmen på Kanal FEM høsten 2011. Hun har skrevet i dyrlegespalten i ukebladet «Hjemmet» sammen med sin studievenninne Helle, og vært å høre i den ukentlige dyrlegespalten på «Radio Hamar.

Anne Rita Gjenga

Anne Rita Gjenga

Anne Rita har vært  klinikken siden 2005 som klinikkassistent.

Assistenter

Vi har ytterligere to utrolig flinke dyrepleiere og en assistent dyreklinikken – Kine, Helene og Gry! Med forskjellige interessefelt og ulik kompetanse utfyller de hverandre på en god måte.