Om Stange Dyreklinikk

Vi ønsker deg og dine firbeinte hjertelig velkommen til oss på Ottestad ved Hamar

Stange Dyreklinikk ble etablert av veterinær Nina Jendal i Stange sentrum 1994. I desember 2004 flyttet klinikken til det gamle posthuset i Bekkelaget i Ottestad. Vi er nå en velutstyrt klinikk med 4 veterinærer, 2 dyrepleiere og 2 assistenter som trives godt i de lyse, trivelige lokalene med god parkering rett ved siden av klinikken.

Medfølelse og omsorg

Vi på Stange Dyreklinikk jobber for å gi best mulig verdi innen kvalitet og medisin til våre kunder og deres kjæledyr gjennom diagnostikk, kirurgisk og medisinsk teknologi. Ved å skape et forhold til både kjæledyr og eier, prøver vi å vise medfølelse og omsorg som passer til de reelle ønskene og behovene til dagens familier.

Våre veterinærer og assistenter

Nina Jendal

Veterinær / Eier

(Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole sommer 1992)

Dyr: 1 hund som heter Sofie – av rasen west highland white terrier.

Nina har jobbet hos oss siden 1994. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er cytologi, kirurgi og ultralyd på hund og katt.

Marthe S. Rørholt Moe

Veterinær

(Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole sommer 2010)

Dyr: 1 katt som heter Minttu – av rasen huskatt.

Marthe har jobbet hos oss siden sommer 2010. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er katt generelt, indremedisin og bevegelsesapparatet på hund og katt.

Monica F. Karlsen

Veterinær

(Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole sommer 2011)

Dyr: 1 hund som heter Baileys – blandingrase av chihuahua og toy terrier.

Monica har jobbet hos oss siden våren 2011. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er tenner, kirurgi og indremedisin på hund og katt.

Kine Hanstad Nyland

Dyrepleier

(Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole våren 2012)

Dyr: 1 katt som heter Valborg – av rasen huskatt. Og høner av rasen Brahma.

Kine har jobbet hos oss siden høsten 2012. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er katt generelt, anestesi og smertelindring og tenner på hund og katt.

Helene G. Myrvang

Dyrepleier

(Uteksaminert fra Hansenberg, Danmark høsten 2015)

Dyr: 3 hunder som heter India, Luna og Aiwa – Alle shetland sheepdog.

Helene har jobbet hos oss siden våren 2016. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er anestesi og smertelindring, avl og ernæring på hund og katt.

Anne Rita Gjenga

Assistent

Dyr: 2 katter som heter Lurva og Tussi – av rasen ragdoll og huskatt.

Anne Rita har jobbet hos oss siden høsten 2005. Fagfeltene hun er spesielt interessert i er tenner, assistere ved kirurgi, sårbehandling på hund og katt.

Hvorfor velge Stange Dyreklinikk

Dyrleger og veterinærer med lang og allsidig kompetanse innen veterinærfaget. Det er ikke alltid like lett å merke om det er noe som er galt – hos oss er kjæledyret ditt i trygge hender!

Dette sier våre kunder

«Det finnes rett og slett ikke noe bedre. Både dyr og eiere blir tatt hånd om på en helt utmerket måte!!!»

Lise

«Fantastisk dyreklinikk! Ikke noe er så godt som å føle seg trygg på at dyret man leverer har det godt og får den nødvendige hjelpen det trenger. Storfornøyd!»

Stina

«Kjempe flinke, koselige og vennlige. Kastrert to katter, forklarer nøye hva som er utført og hva en bør gjøre etter på»

Tom

Kontakt Stange Dyreklinikk

I over 25 år har vi hatt gleden av å hjelpe kjæledyrene som bor her ved Mjøsa – og vi vil gjerne hjelpe deg og dine også