Om oss


stange dyreklinikk veterinærer

Stange Dyreklinikk ble etablert av veterinær Nina Jendal i Stange sentrum 1994. I 2005 flyttet klinikken til det gamle posthuset i Bekkelaget i Ottestad. Vi er nå en velutstyrt klinikk med 3 veterinærer og 3 assistenter som trives godt i de lyse, trivelige lokalene med god parkering rett ved siden av klinikken.

Vi på  Stange Dyreklinikk jobber for å gi best mulig verdi innen kvalitet og medisin til våre kunder og deres kjæledyr gjennom diagnostikk, kirurgisk og medisinsk teknologi. Ved å skape et forhold til både kjæledyr og eier, prøver vi å vise medfølelse og omsorg som passer til de reelle ønskene og behovene til dagens familier.

Vi ønsker deg og dine firbeinte hjertelig velkommen til oss på Ottestad ved Hamar!

Våre veterinærer og assistenter


Nina Jendal

Nina jendal

Klinikkeier og veterinær. Uteksaminert ved Norges Veterinærhøgskole våren 1992. Har siden da jobbet med smådyr. Startet Stange Dyreklinikk midt i Stange sentrum i 1994, men lokalene ble for små og klinikken ble flyttet til Ottestad i 2004. Hun interesserer seg spesielt for fagfeltene ultralyd og tannbehandling. Utenom jobb bruker hun mye tid på barna og friluftsliv.

Marthe Sofie Rørholt Moe

marthe sofie rorholt moe

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2010. Opprinnelig fra Øyer, men nå bosatt på Ridabu. Hun har jobbet på Stange Dyreklinikk siden september 2010. Marthe er alltid blid og positiv, glad i å trene og flere kvelder i uken går med til fysisk aktivitet. Marthe har en spesiell forkjærlighet for Islandshest og Finsk Lapphund .

Monica Frenning Karlsen

Monica Frenning Karlsen

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole og uteksaminert i 2011. Hovedfagfelt er smådyr . Hun har fast stilling som veterinær på klinikken. Opprinnelig fra Espa, men nå bosatt på Stange sammen med mann, barn og hunder. 
Monica var med i Dyrlegedrømmen på Kanal FEM høsten 2011. Hun har skrevet i dyrlegespalten i ukebladet «Hjemmet» sammen med sin studievenninne Helle, og vært å høre i den ukentlige dyrlegespalten på «Radio Hamar. Monica er veldig interessert i tenner.

Anne Rita Gjenga

Anne Rita Gjenga

Anne Rita har vært fast inventar på klinikken siden 2005 som klinikkassistent. Hun passer på at hyller og skap til enhver tid er fylt opp, og holder orden på både 2 og 4bente. Hun bruker mye av fritiden sin på sin store lidenskap –nemlig å synge. Men også revy og teater er på timeplanen til Anne Rita. Noe både Tangen Damekor, Kvennstugua og Vællset-revyen har fått glede av. Hun har også gitt ut egen CD. Det hender også at vi på klinikken får gleden av å høre noen vakre toner.

Assistenter

assistenter anonym dame

Vi har ytterligere to, utrolig flinke assistenter på dyreklinikken – Gry og Kine!