Tannbehandling hund og katt


tannbehandling-hun-katt

Tannbehandling av hund og katt

Hos Stange Dyreklinikk vet vi at tannrens er en av de beste former for forebyggende tannpleie hos hund, katt og dyr generelt. Bor du i nærheten av Stange og Hamar og ønsker behandling av din hund eller katt er det bare å kontakte oss for en time. 

Å planlegge regelmessig tannrens for kjæledyret ditt er avgjørende for å forebygge tannkjøttsykdom og andre plager i munnhulen, som manglende og løse tenner. Gjør du dette, forbedrer du kjæledyrets helse og generelle spisevaner. I tillegg kan tannbehandling eliminere tannkjøttsykdommer og redusere dårlig ånde  risikoen for andre, mer alvorlige helsemessige problemer for kjæledyret ditt.

Fjerning av tannstein og bakterier

Å forsømme kjæledyrets munnhygiene kan føre til periodontale sykdommer (Bakterieinfeksjoner som angriper tannkjøtt, kjevebein og tannfestet som holder tennene fast i kjeven), som kan bidra til leddgikt, og helsespørsmål som påvirker lungene, hjertet, lever og nyrer.

Når vi er ferdige med tannbehandlingen, vi sender kjæledyret hjem med en sunnere munn, og mye bedre ånde. I prosessen vil de helt sikkert bli lykkeligere og sunnere etter å bli kvitt all plakk, tannstein og skadelige bakterier som ofte samler seg i munnen på dyr.

tannpuss-hund