Tannbehandling hund og katt ved Hamar

Tannbehandling av hund og katt

Hos Stange Dyreklinikk vet vi at tannrens er en av de beste former for forebyggende tannpleie hos hund, katt og dyr generelt. Bor du i nærheten av Stange og Hamar og ønsker behandling av din hund eller katt er det bare å kontakte oss for en time.

Å planlegge regelmessig tannrens for kjæledyret ditt er avgjørende for å forebygge tannkjøttsykdom og andre plager i munnhulen, som manglende og løse tenner. Gjør du dette, forbedrer du kjæledyrets helse og generelle spisevaner. I tillegg kan tannbehandling eliminere tannkjøttsykdommer og redusere dårlig ånde samt minske risikoen for andre, mer alvorlige helsemessige problemer for kjæledyret ditt.

Kiropraktikk på hund Hamar
Kiropraktikk på hund Hamar

Fjerning av tannstein og bakterier

Å forsømme kjæledyrets munnhygiene kan føre til periodontale sykdommer (bakterieinfeksjoner som angriper tannkjøtt, kjevebein og tannfestet som holder tennene fast i kjeven), som kan bidra til leddgikt, og helsespørsmål som påvirker lunger, hjertet, lever og nyrer.

Når vi er ferdige med tannbehandlingen, sendes kjæledyret hjem med en sunnere munn og bedre ånde siden de nå har blitt kvitt all plakk, tannstein og skadelige bakterier som ofte samler seg i munnen på dyr.

Bestill time for tannbehandling av ditt kjæledyr

Kontakt Stange Dyreklinikk

I over 25 år har vi hatt gleden av å hjelpe kjæledyrene som bor her ved Mjøsa – og vi vil gjerne hjelpe deg og dine også